wij gaan op vrijdag 29 maart 2024 weer open !

Boogschieten voor groepen (alleen op afspraak)

Handboogschieten Handboogschieten

Is handboogsport ook voor u een schot in de roos?

wegens omstandigheden is het dit jaar helaas niet meer mogelijk om hiervoor te reserveren.

Handboogsport heeft een grote aantrekkingskracht op de jeugd. Wie heeft er nu nooit gedroomd om net zoals Robin Hood te kunnen schieten. Daarnaast is het goed voor de ontwikkeling van de lichamelijke coördinatie en concentratievermogen van een kind. Deze ideale gezins-, familie- en groepsactiviteit kunnen we op verschillende manieren voor u invullen. In wedstrijdvorm of juist voor de lol. Gezelligheid speelt van oudsher een belangrijke rol in de sport en nu nog steeds. Dit alles gaat onder deskundige begeleiding van handboogschutters die nog lid zijn of lid van een handboog vereniging zijn geweest.

Het boogschieten kan worden beoefend vanaf de leeftijd van 9 jaar, zowel door dames als door heren. De afstand tot de schietschijf bedraagt ongeveer 6 tot 8 meter. Achter de doelen (schietpakken )komen netten te hangen (hier zal geen pijl doorheen gaan) die door middel van staanders en liggers op elke willekeurige plaats vlak achter de doelen staan. Deze activiteit kan naast bij de doolhof of mocht het slecht weer zijn eventueel bij het clubgebouw an de boogschietvereniging in Ruurlo of bij locatie op camping, thuis of in een zaal gebeuren.

Er zal gestreden worden in 3 categorieën: heren, dames en jeugd. Voor elke categorie ligt er een leuke prijsje in het verschiet. Het huren van het aantal banen zal mede afhangen van het aantal deelnemers dat aanwezig is en meedoet.

Tot maximaal 15 personen         1 baan

Vanaf 15  tot  30 personen         2 banen

Eventueel meer banen kan in overleg.
Prijzen van de banen: 2 uur € 110,00 voor één baan, elke baan meer kost € 70,00 per baan.

Aanvragen voor reserveringen via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

terug naar boven